Home » Allekirjoittanut

Allekirjoittanut

Jussi

Lyhyesti

Olen Jussi Laukkavirta, 42 vuotta. Perheeseeni kuuluu ihana vaimo, suloinen 4-vuotias tytär ja kolme löytökissaa. Olen koulutukseltani proviisori ja työskentelen tuotantopäällikkönä lääketeollisuudessa.

Olen mukana politiikassa, koska haluan kehittää kotikaupunkiani ja Suomea vielä paremmaksi. Muutoksia ei tehdä katsomosta vaan laittamalla itsensä peliin!

Rauman vanha kaupungintalo.
Photo by gronman www.gronmanphotos.com License: CC BY 2.0

Elämäntarinani

Olen syntynyt, kasvanut ja käynyt kouluni Raumalla, vanhassa merellisessä kaupungissa. Ensimmäinen työni oli kaupunkilehden jakajana 15-vuotiaana, ehdin tehdä myös laitoshuoltajan ja varastotyöntekijän töitä Rauman alueella. Täysi-ikäisenä alkoi suuri maailma kiinnostaa ja ensimmäinen askel oli varusmiespalvelus Turun Heikkilän kasarmilla vuonna 1998.

Varusmiespalveluksen jälkeen aloitin opintoni Turun yliopistossa ja tein töitä samaan aikaan. Työskentelin uimavalvojana, saunaisäntänä ja kasinopelinhoitajana opintojen aikana. Perustimme ystäväni kanssa myös pienen IT-yrityksen opiskeluaikana, mitä pyöritimme muutaman vuoden ajan sivutoimisesti.

Farmasian opintoni aloitin Kuopiossa vuonna 2008 ja jatkoin vielä proviisoriopinnoilla Helsingissä vuonna 2013. Olen työskennellyt useassa apteekissa ja nykyisin lääketeollisuudessa.

Muutimme vaimoni kanssa Littoisiin vuonna 2010 ja aloitimme vuonna 2014 omakotitalon rakentamisen Piikkiöön. Vuodesta 2016 olemme asuneet Piikkiössä ja täällä aiomme myös pysyä.

Loppuvuonna 2017 pitkän odotuksen jälkeen saimme pienen tyttäremme ja kotimme sai uuden prinsessan 🙂

harrastukset

Käyn säännöllisesti pelaamassa pakopelejä (Room Escape) ystävieni kanssa. Pelin tiimellyksessä keskittyy tunnin ajan erittäin tiiviisti ja yhteistyö ratkaisee selvitämmekö määräajassa arvoitukset.

Pelaan sulkapalloa ja tennistä säännöllisen epäsäännöllisesti, molempia lajeja yhdistää pelitilanteen seuraaminen ja nopea tempo. Frisbeegolf-kausi on taas parhaimmillaan ja siinä yhdistyy liikunta ja luonnosta nauttiminen.

Luonnon läheisyys on minulle tärkeää ja nautin luonnossa liikkumisesta ympäri vuoden. Metsässä kävely, lintujen seurailu ja purjehtiminen ovat minun mielestäni parhaita tapoja rentoutua.

Radioamatööriharrastuksen aloitin vuosia sitten, mutta pidän itseäni edelleen aloittelijana. Harrastus on niin laaja, että on valinnanvaikeus miettiä mitä ryhtyisi rakentelemaan.

vapaa-aika

Suuri osa vapaa-ajasta menee perheeni kanssa. Lapsen kanssa leikkiminen, viikonloppuisin leipominen ja muiden arjen pikku hommien tekeminen yhdessä ovat tärkeitä asioita. Ystäväperheiden, sukulaisten ja kaverien tapaaminen saavat myös ajan kulumaan vauhdilla!

Kotona pidän viherkasvien ja kotipuutarhan hoitamisesta sekä niihin liittyvistä ruoka- tai juomakokeiluista. Vanhat rohdoskasvit ja yrtit kiinnostavat erityisesti, mutta myös perunaa ja porkkanaa kasvaa joka kesä pihapiirissä!

Olen myös laajasti kiinnostunut vapaista ohjelmistoista (tunnetuimpana esimerkkinä Linux-käyttöjärjestelmä) ja rakentelen erilaisia järjestelmiä tai laitteita niiden pohjalle. Tietoturva ja oikeus yksityisyyteen ovat lähellä sydäntäni ja arvostan suomalaisena laajoja vapauksiamme.